Om oss | modultre.no
Håndlaftet hytter levert i Norge siden 2003
Åpningstider: 24/7

Om oss

modultre.no > Om oss

Anmeldelser

Gjennomgangene om selskapet vårt viser at vi virkelig er de beste når det gjelder å bygge hytte. Ta kontakt med oss, du vil være glad for at du har møtt oss!

Laget

Vårt firma er ikke bare en gruppe mennesker som bygger hytter, det er et team som elsker jobben deres, gjør det effektivt og gleder seg over prosessen og resultatet.

modultre.no

Modultre AS har moderne og på den samme tiden tradisjonelle hytter. Vi kan levere hytter i flere forskjellige størrelser og planløsninger om det er ønskelig. Alle modeller du finner på nettsiden våres er bare et utgangspunkt. Hyttene vi har i sortimentet kan også endres etter dine ønsker og behov. Hos våre kunder holder vi en tett dialog gjennom hele prosessen.

Vi kan tilby konkurransedyktige priser, materialer av høy kvalitet og personlig oppfølging. Vi har kundens ønsker, behov og forventninger i fokus gjennom hele prosessen. Derfor er det enkelt og trygt for våre kunder å anskaffe seg ny hytte. Sammen kan vi bygge drømmen din!

modultre.no

Moldultre AS er et dynamisk utviklende byggefirma på det norske markedet. Vi leverer og monterer lamelltømmer- og naturtømmerhytter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser over hele landet.  Alle våre modeller kan bygges både i håndlaftet- og maskinlaftet tømmer.  Våre kunder kan velge akkurat den varianten som passer dem bedre.

Leter du etter hytteleverandør?

Kontakt oss