Innendørs Trapper

Vi leverer tre trapper i alle segmenter

Tre trapper

Tre trapper

Modultre er en pålitelig leverandør av innendørs trapper i alle segmenter. Uansett om det er til private hjem, kontorbygg, hoteller eller offentlige bygg, tilbyr Modultre et bredt utvalg av trappeløsninger som passer til ulike behov og stiler. Deres trapper er nøye designet og produsert med fokus på kvalitet, funksjonalitet og estetikk. Med deres ekspertise og erfaring kan de skreddersy trapper i forskjellige materialer, former og designelementer for å møte kundens spesifikke krav. Modultre er dedikert til å levere innendørs trapper av høy kvalitet som kombinerer stil, holdbarhet og sikkerhet.

Info

Automatisert produksjon, nøye utvalgte materialer, moderne lagerfasiliteter og kvalifisert personell gjør at vi kan levere den høyeste kvalitet med 2 års garanti for alle våre produkter. Det inkluderer profesjonell garanti service og konsultasjon uten omkostning i hele garantiperioden. 

Garantien gjelder ikke dersom skade på trappen er forårsaket av ytre faktorer, eller vedlikehold/rengjøring ikke er gjort i samsvar med produsentens anbefaling. Garantien gjelder ikke dersom du monterer trappen selv. Naturlige tørkesprekker og knirk er ikke ansett som reklamasjon 

Trappen er kun for innvendig bruk.

Ikke utsett for skarpe kanter/støt.

Ikke søl med væske.

Bruk ikke utesko når du går i trappen.

Tilpass luftfuktigheten I trapperommet. Det er anbefalt å holde 50-60% luftfuktighet i trapperommet og en temperatur mellom 18-22 grader. Husk lufting. Luftfuktigheten kan økes ved å tilføre en luftfukter.

Skruene bør etterstrammes etter en tid, innen et år. Fjern treplugg som dekker skruen, og bruk Torx-30 for å stramme skruen.

Regelmessig rengjøring anbefales.

Rengjøring bør gjøres med så tørr metode som mulig.

Glass rengjøres likt som vinduer. Bruk gjerne sprayprodukter, lunket vann, nal, avispapir, eddik og lignende.

Stålrens selges i de fleste butikker som forhandler hvitevarer. Følg bruksanvisning på produktet du kjøper.

50% betales når kontrakten underskrevet og 50% betales når arbeidet er utført.

Scroll to Top